Blux Box cadeau

Op zoek naar een goed cadeau voor een jarige meid, dame of vrouw die van beauty/cosmetica houdt? Dan is de 'Be Lux' Blux Box hét cadeau dat u zoekt! Deze geschenkendoos zit vol met cosmeticaproducten, zowel om te proberen als full-size producten. De beauty-verrassing wordt gratis thuisbezorgd in een mooie cadeauverpakking, de ontvanger zal dus echt verrast worden! Het is uiteraard ook mogelijk om de deauty/beauty box bij u thuis te laten bezorgen, zodat u de ontvanger het cadeau zelf kunt overhandigen.


Meerdere Blux Boxen bestellen

Het is ook mogelijk om als cadeau een abonnement op de Blux Box af te sluiten. In dat geval krijgt de ontvanger niet één, maar 3, 6 of 12 Blux Boxen. Uw cadeau blijft dus het hele jaar leuk! Ook als het geen cadeau is kunt u een Blux Box (abonnement) aanzetten. U verwent dan iedere maand uzelf met deze leuke cadeaubox!

Wat zit er zoal in de Beauty Box van B Lux?

De Blux Box van B Lux Luxurious Boxes zit elke maand vol met verrassingen. Het is van te voren dus nooit met zekerheid te zeggen wat er in uw box zal zitten. Wel kunnen wij u een idee geven van welke producten en merken erin voor kunnen komen:
Face toner

Lashem

De totale waarde van de Blux Box zit meestal tussen de € 50,- en € 100,-. Terwijl u zelf maar € 14,95 per box betaalt! Behalve dat het een superleuke verrassing is, is de Blux Box dus ook nog een super voordelig cadeau.