Kerstpakketten: geef eens iets anders

Het is een traditie in Nederland om tijdens de kerstdagen uw medewerkers te verrassen met een mooi en goedgevuld kerstpakket. Veel bedrijven kiezen ervoor om een doos vol met bijvoorbeeld eten aan hun medewerkers geven. Het traditionele kerstpakket is nog altijd het meest populaire cadeau. Wilt u uw personeel eens verrassen met iets totaal anders? Er zijn zoveel meer mogelijkheden! Kijk eens rond op feestvarkentje.nl om ideeën op te doen.

Wijnpakketten

Iedereen houdt wel van een wijntje op zijn tijd. Geef bijvoorbeeld eens een wijnpakket cadeau in plaats van een kerstpakket. Wijngeschenken zijn in verschillende prijsklasses verkrijgbaar. Voor elk budget is er wel wat te vinden. Over het algemeen zijn deze wijnpakketten ook verkrijgbaar bij uw eigen kerstpakkettenleverancier. Een goede fles wijn wordt over het algemeen ook beter gewaardeerd dan een doos met eten en andere, eigenlijk overbodige, producten.

Ontspannende kerstpakketten behoren ook tot de mogelijkheden

In deze drukke tijden hebben mensen ook weleens behoefte aan ontspanning. Hier kunt u tijdens de kerstperiode op inspelen door uw medewerkers of zakenrelaties een ontspannend cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan wellnesspakketten waarmee de ontvanger van het cadeau thuis heerlijk kan ontspannen. Maar u kunt uw medewerkers ook een cadeaubon geven om eens heerlijk te ontspannen bij bijvoorbeeld een massagesalon of kuuroord. Niets is namelijk zo ontspannend als even wegvluchten van het dagelijkse leven.

De keuze is helemaal aan u! Of juist niet? U kunt namelijk ook uw medewerkers zelf hun kerstpakket laten kiezen. Meerdere kerstpakkettenaanbieders bieden de mogelijkheid om een tegoed cadeau te geven aan uw medewerkers waarmee zij zelf een keuze kunnen maken uit verschillende pakketten. Op deze wijze krijgt iedereen wat hij of zij wil! Bezoek voor een leuk idee de shop van www.kerstpakketonline.nl.