Verras uw werknemers met mooie kerstpakketten

De dagen worden korter en kouder, de blaadjes vallen van de bomen, oftewel de tijd van de gezellige herfst- en wintermaanden komt er weer aan! Als wij December zeggen, denken veel mensen aan de gezellige tijd rond Kerstmis. Deze tijd draait het vaak om eten en onder elkaar zijn. Maar ook is deze laatste maand van het jaar dé tijd om uw personeel, klanten en relaties te bedanken en te belonen. Verras u relaties en personeel met bijvoorbeeld mooie kerstpakketten. Na een jaar lang werken is het natuurlijk fijn om een glimlach op het gezicht van uw personeel te toveren. Vaak is dit een kleine moeite, maar een groot gebaar van waardering.

Nederlands tradities met kerstpakketten

Tijdens  Kerstmis komen de vele tradities die Nederland rijk is weer kijken. Een van die tradities is het gezellig samen aan tafel zitten met de familie. Elk jaar trekt heel Nederland er weer op uit om 's morgens, 's middags of 's avonds aan te schuiven bij familie. Niks is lekkerder dan met een volle buik daarna weer te kunnen vertrekken. Hiervoor hebben wij óók dit jaar weer rijkelijk gevulde kerstpakketten, zodat u en uw werknemers de tafel op kerstavond weer lekker vol kunt zetten!
En op deze trend hebben wij van Kerstpakketten Idee natuurlijk ook dit jaar ingespeeld. Dit jaar hebben wij ruim 700 rijk gevulde kerstpakketten, waardoor er dit jaar met Kerst lekker gegeten kan worden.

Ontspannen Kerstmis tegemoet

Wilt u uw werknemers liever wat ontspanning bieden tijdens deze kerstdagen? Even lekker laten bijkomen na dat hele jaar hard werken en deadlines halen? Dan bieden wij ook wellness kerstpakketten. Deze wellness kerstpakketten zijn gevuld met producten om jezelf even lekker te verwennen. Hierbij kan gedacht worden aan crème, shampoo, kaarsen of lekker chocolade. Zo gaat u en uw relaties lekker ontspannen Kerstmis tegemoet. Wilt u uw werknemers liever laten borrelen? Dan hebben wij ook mooie luxe wijnpakketten beschikbaar. Deze wijnpakketten worden alleen maar samengesteld uit de beste kwaliteitswijnen die wij kunnen vinden, tegen een betaalbare prijs. Door middel van deze luxe wijnpakketten weet u zeker dat uw relaties zich gewaardeerd voelen deze kerst. En wat is er nou lekkerder dan een lekker wijntje tijdens de kerstmaaltijden?

Leg de keuze bij uw werknemers

De keuze is helemaal aan u? Of juist niet? Kerstpakketten idee biedt ook de mogelijkheid om de keuze in de handen van werknemers te leggen. Met het eigen keuze pakket schenkt u uw relaties een giftcard die wordt geleverd in een trendy giftbox. Met deze giftcard kunnen zij een geschenk kiezen in de webshop die wordt gepersonaliseerd in de stijl van uw bedrijf! Persoonlijker kunnen wij het niet maken.

Voorkom teleurstelling met kerstpakketten

Vanaf september begint de jaarlijkse gekte rond de kerstpakketten altijd weer los te breken. Zoals altijd gaan er tien duizenden bedrijven opzoek naar hét kerstpakket wat past bij hun personeel. Zo zijn er al tal van bedrijven u voor geweest met bestellen bij kerstpakketten idee dus wacht niet te lang om teleurstelling te komen.