Wees origineel: geef een koffie kado!

Is het feestvarken een fervent koffiedrinker? Of wilt u het feestbeest kennis laten maken met de lekkerste koffie? Wees eens uniek en kies voor een koffie cadeau! Afhankelijk van hoeveel geld u wilt besteden voor een geschenk en afhankelijk van de koffiemachine die de ontvanger bezit, kunt u een schitterend koffie cadeau kiezen. Wij geven u in samenwerking met premium koffiewinkel Koffietheeplaza enkele koffie en koffiebonen tips.

Koffie cups

Bent u een beetje op de hoogte van wat de cadeau ontvanger lekker vindt qua koffie? Verras hem of haar dan met heerlijke koffie cups! Er zijn vaak limited edition cups verkrijgbaar, zowel van nespresso als van andere koffie cup fabrikanten. Wellicht is het een idee om er ook een leuke koffie cup houder bij te doen. Dit maakt het cadeau nog nét wat specialer.

Koffie pakket

Heeft het feestvarken een bonenmachine thuis? Dan is het mogelijk om een leuk koffiepakket cadeau te doen. Kies enkele soorten koffiebonen die de drinker normaal gesproken misschien niet zou kopen. U kunt bijvoorbeeld in het luxere assortiment kijken en er eentje uitkiezen, of u kunt gaan voor een Segafredo Proefpakket met vier verschillende soorten bonen.

Koffie machine

Heeft u iets meer te besteden? Gun het feestbeest dan een mooie koffiemachine. Er zijn diverse koffie machines online te verkrijgen. Veelal kunt u filteren op prijs, dus dan weet u precies welke machines er te koop zijn in uw gekozen prijsklasse. De machines variëren in prijs van ongeveer twee tientjes tot wel over de duizend euro. Er is dus vast en zeker een geschikte koffiemachine te vinden!