Over ons

Wij zijn een website waarop u informatie kan vinden over kadopakketten of geschenken die weggeven kunnen worden.

Maak een keuze uit het assortiment

Op deze website kunt u kiezen voor een themapakket die er zijn in verschillende prijsklassen. Zo kunt u iets passend kiezen bij uw budget. Het uitkiezen van een pakket is niet altijd even makkelijk daarom kunt u bij ons enkele tips vinden. Deze tips zullen u helpen in het maken van een de juiste keuze in het keuzeproces. Vindt hier meer informatie onder het kopje themapakket.

Een kado voor tijdens de feestdagen

Een uniek kerstcadeau, nieuwjaarsgeschenk of oudjaarspakket kunnen gevonden worden op deze website. De trends van het moment laten zien dat er veel vraag is naar duurzame pakketten. Maar ook de biologisch geschenken, waarin biologisch producten zijn verwerkt vallen in de smaak. Mocht u meer willen doen dan alleen een pakket geven, ga dan voor een geschenk waarmee tevens ook het goede doel wordt gesteund. De foto op canvas is ook zeker een kado wat gewild is in 2012.

Een wijnpakket is altijd een geschikt kado

Het wijngeschenk kan bestaan uit heerlijke of sublieme wijnen die op elkaar zijn afgesteld. De wijnen die online gevonden kunnen worden, worden geproduceerd in Chili, Italië, Zuid-Afrika, Spanje en Frankrijk. Het wijnpakket kan bestaan uit een rode, witte of rose wijn. Maar er kan ook gekozen worden voor een mousserende wijn voor wanneer iets gevierd moet worden.

Maak u keuze bij het Feestvarkentje.nl en geniet van de producten die verwerk zijn in de wellnesspakket, kadogeschenken of wijnkado's.