Wat geeft u tijdens Valentijnsdag kado?

Een valentijnscadeau uitzoeken is altijd een lastige keuze. Gaat u voor een standaard bosje bloemen of neemt u uw partner of geliefde mee uit eten naar een chic restaurant en plakt u daar ook nog een hotelovernachting aan vast? Of kiest u liever voor iets blijvends als juwelen of een horloge? De keuze is elk jaar weer moeilijk. Er zijn ook zoveel mogelijkheden!

Het verkeerde valentijnscadeau

Op 14 februari beginnen niet alleen veel relaties, ook starten er veel ruzies. Meestal worden deze veroorzaakt door verkeerde valentijnscadeaus. Of nog erger, helemaal geen valentijnscadeau. Zelfs als uw geliefde zegt dat valentijnsdag maar een commerciële bedoeling is of dat hij of zij er niets aan vindt, geef altijd een valentijnscadeau! Als je als man zijnde denkt dat vrouwen blij verrast zijn met huishoudelijke producten of een boek van Sonja Bakker, dan sla je de plank volledig mis.
En vrouwen: mannen worden echt niet vrolijk van een rode roos of een zelfgemaakte kaart.

Het hoeft niet moeilijk te zijn

Iedere persoon is anders, dus er is geen standaard oplossing voor het perfecte valentijnscadeau. Er zijn echter zoveel mogelijkheden dat het kiezen van een cadeau helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Zorg ervoor dat het origineel is en dat het bij de persoon die het cadeau ontvangt past. Kijk eens rond op feestvarkentje.nl, bij ons vindt u veel mogelijkheden van verschillende cadeaupakketten.

De mogelijkheden

Zorg ervoor dat iemand blij verrast wordt van het cadeau dat hij of zij ontvangt: ben dus origineel. Ga niet elk jaar hetzelfde geven. Heeft u vorig jaar een bos bloemen gegeven, neem uw geliefde dan nu eens mee uit eten of doe een flesje parfum cadeau.
Is uw partner een drukbezette zakenman of -vrouw? Laat hem of haar dan eens heerlijk ontspannen door een wellnesspakket cadeau te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk eens goed rond op feestvarkentje.nl om ideeën op te doen. Meer tips voor het verrassen van uw geliefde vindt u bijvoorbeeld op de Lovegids (www.lovegids.nl).